Inici Centre Qui som Informació Contacte

Avís legal

Aquest lloc web utilitza galetes per a ajudar-te a personalitzar la teua experiència en línia. Una cookie és un fitxer de text que és gravat en el teu disc dur per un servidor de pàgines Web. Les galetes no poden ser utilitzades per a executar programes o distribuir virus informàtics al teu ordinador. Les galetes et són assignades en forma unívoca pel servidor, i poden ser llegides únicament per un servidor membre del domini que va emetre la cookie.

Una dels principals avantatges de les galetes és que t’estalvien temps. El propòsit d’una galeta és informar-li al servidor Web que tu vas tornar a una pàgina específica. Això simplifica el procés de registrar la teva informació personal com a adreça d’enviament, etc. La pròxima vegada que tornes al mateix lloc web la informació que tu vas subministrar anteriorment pot ser recuperada més fàcilment, i així les opcions que hages personalitzat en la teua visita anterior estaran disponibles sense que hages d’introduir-les novament.

Tu tens la possibilitat d’acceptar o rebutjar galetes. La majoria dels navegadors d’internet accepten les galetes automàticament, però si ho prefereixes pots modificar la configuració perquè les rebutge. Si tries que el navegador rebutge galetes, és probable que no pugues aprofitar íntegrament les característiques interactives que t’ofereix Montsenyveterinaris.cat o altres llocs web que visites.Montseny Veterinaris - 93 867 6351 -  info@montsenyveterinaris.cat

Avís legal