Inici Centre Qui som Informació Contacte

Què oferim?

A Montseny Veterinaris t’oferim tot el que la teva mascota pugui necessitar:serveis veterinaris i botiga especialitzada

Medicina Veterinària

Entendre la medicina veterinària com a simples guaridors de malalties no és suficient. Cal entendre la veterinària també com a medicina preventiva. Cal anticipar-se a les malalties abans que aquestes puguin ser prou greus com per comprometre la vida dels nostre animal.
A Montseny veterinaris oferim plans de medicina preventiva, medicina general, cardiologia, cirurgia general i tot el que el teu animal necessiti.
A la clínica veterinària disposem de:

plansdesalut


Radiografia Gestació


Radiografia digital: aquest tipus de radiografia permet obtenir importants millores respecte al mètode tradicional. A nivell mèdic ens permet veure les radiografies amb una qualitat molt més alta i prendre mides reals de forma instantània. També permeten una forma de conservació senzilla i duradora.


Quiròfan: el quiròfan de la clínica permet realitzar cirurgies de forma segura. el manteniment amb isofluorà i la monitorització anestèssica permeten un procés molt segur. Hi realitzem cirurgies rutinàries com també cirurgies de laparoscopia o trauamtologia.
doctor
Analísis clínics: El nostre instrumental ens permeti obtenir analítiques en menys de quinze minuts, fet molt útil per atendre urgències. Aquesta rapidesa ens permet salvar vides i assegurar que una cirurgia serà segura.

Laboratori: Al laboratori processem les analítiques sanguínies, realitzem citologies, coprològics, urianàlisis, etc. El microscopi permet l'obtenció d'imatges digitals, fàcilment adjuntades a l'historial clínic del pacient.

Àcars            
Paràsit intestinal
Demodex (sarna)


Ecograf propi: La clínica està equipada amb un ecograf que ens permet realitzar ecografies abdominals i ecocardiografia bàsica. Amb aquest equip ens permet aconseguir un diagnòstic ràpid en casos greus com poden ser neoplàsies, infeccions de matriu, alteracions urinàries com càlculs a bufeta o ronyons, etc. És una peça clau i imprescindible per a donar una bona atenció d'urgències.
eco Cos estrany lineal a un gat

Medició de la pressió arterial: La mesura de la pressió arterial és una eina clau pel control de patologies, especialment en aquelles que afecten als animals a part de vuit anys d'edat.


Zona d'ingressos: Tenim instal·lacions modernes i comfortables per tal que els ingressos siguin el més agradables possibles. Seguim les pautes per tal de fer els ingressos WELLCAT's, ja que els gats són els més sensibles a estar fora de casa.

Botiga

Si busques qualsevol article relacioant amb les necessitats dels teus animals, aquí ho trobaràs. Treballem amb les millors marques de qualitat, per tal d'oferir sempre els millors prodcutes. Però també treballem les millors alternatives qualitat preu. Així trobareu sempre el que més encaixi a cada cas. I sinó? Doncs us ho encarregarem!Montseny Veterinaris - 93 867 6351 - info@montsenyveterinaris.cat

Avís legal